Annajeff Soulfly

@annajeffsoulfly

perempuanrokes
Iron Maiden Metal Fan
gadis bundle
testing Hello World Check This Out
Beraya kat sini. :D
Nikah bulan yang sama. Kembaq la katekan. Haha
Ya Allah semoga Kau berikan kami jodoh yg berpanjangan. Bukan senang nak hadapi percintaan jarak jauh selepas kawin. Banyak hati yg kena jaga. Banyak benda yg terpaksa kami korbankan. Banyak modal yg kena kuaqkan. Kadang2 hati ada terguris. Tp cepat cepat faham sendiri pasaipa selalu x dpt nk dating cam org lain. Banyak benda lg yg kami x sempat nak buat mcm pasangan yg lain. Masa kami sgt terhad. Kalau boleh time jumpa tu tak mau tidoq pon. Nak cerita nak p jalan nak p dating sakan. Aku bkn nak merungut nak salahkan takdir pon. Malah aku lebih rasa bersyukur aku sgt hargai suami aku. Aku banyak belajaq sabaq, setia, percaya kt dia. Semoga Allah menjaga aku menjaga suamiku. Dan semoga ada peluang untuk aku dpt transfer. Aminnn. Annajeffsoulfly Ilovemyhusben Akuterusberdoa Akuteruskuat
'Seperti mentari kan hilang Mengikut jejakku menghapus bayangmu Teruslah ku membawa cinta Jauh dariku jauh darimu Dan tak bisaku mengerti Semua terjadi harus begini Kini yang tinggal hanya Sisa-sisa kisah yang terindah Dan hitam tiba membawa derita Sejujurnya masih ada rasa cinta Yang tak akan putus Kerna alasanmu untukku bahagia Seharusnya kau sedari Separuh jiwaku akan mati Yang tinggal hanya Alasan untuk bahagia' Selamat tinggal penang. I need to go now. Alotssa of memory but i need to keep it on my heart.I will be away, for how many long. Idk, but one fine day I will back. In shaa allah. PrayForMe. MrsIndependent TheVeryNotImportantPerson JustIgnoreMe
Promote tudung bawal crepe. Tak payah susah-susah nak iron. Tak melepet kt muka. Muka pon jdik kecik :D TudungBawalCrepe
Fefeling metal la ni. Ironmaiden
STYLOHOODIE RM75 + FREE POSTAGE Two types : Normal : no zip Premium : zip Material 100% cotton with high quality , sgt selesa kain lembut , tidak terlalu tebal. Available Size : S-XL Interested?? WA : 0123139491 WeChat : Annajeffsoulfly Hoodie Sayajual Annajeffwdrobe
Tengah kekemas umah nak pindah. Terjumpa pingat time sekolah agama dulu. Hehe *Motif nak tunjuk kat laki yang bini ang ni bijak dan pandai jugak sebenaqnya. Walaupon skang bini ang ni mcm lampi skit. Haha Throwback SekolahRendahAgamaKampungPuah SayaRinduNakSekolahBalik
Aku mewakili di antara VillagePeople SENDFAIZ2UK moga hang dpt la futher study seperti apa yg hang harapkan. Aku yakin Maklehabunting mesti bangga dengan hang. Depa (MARA) patot amek hang, hang ni bukan saja talented malah hang ni sangat pelik dengan idea hang yg genius buatkan aku dan orgorg len gelak ketawa dengan fakta2 slumber sempoi hang. All the best for you. The VillagePeople mmg menyokong hang p smbong belajaq. *Aku suka si sarabanon dengan si naabellahijabis tp sikit menyampah dengan si jannah yg kojaq. Haha
Spicy toufu. Marvelus! QingFangNoodleHouse
Again. Meetarik QingFangNoodleHouse
Mak jemah sangat kitrg nih. Di mana ada peluang nk bergambaq. Semua nak. Okay ktrg kan RatuSelfie K bai. X suke x payah like :D WeddingAnakKakRog Aliafarizalinfiniti
Selamat Perantin Baru Kak Rog! Eh! Selamat Perantin Baru Anak Kak Rog. Hee Peace \m/ WeddingAnakKakRog Aliafarizalinfiniti Gengicttnb
Single rider. Memasing suami xdak. WeddingAnakKakRog Aliafarizalinfiniti
WeddingAnakKakRog Aliafarizalinfiniti Terbaikweh Havocgile
WeddingAnakKakRog Aliafarizalinfiniti InstaBigSize hehe
With mak perantin. Hee :D WeddingAnakKakRog Aliafarizalinfiniti
Kenduri. Yeay!
Loose top 1pcs - RM50 2pcs - RM45 *Include postage Material : cotton , long enough to cover your hip (tak jarang) Free size fit from S to XL shoulder  44cm Bust  58cm length  79cm sleeve  59cm Contact Via : WhatsApp : +60123139491 Sayajual LooseTop Annajeffwdrobe
Loose top 1pcs - RM50 2pcs - RM45 *Include postage Material : cotton , long enough to cover your hip (tak jarang) Free size fit from S to XL shoulder  44cm Bust  58cm length  79cm sleeve  59cm Contact Via : WhatsApp : +60123139491 Sayajual LooseTop Annajeffwdrobe
Loose top 1pcs - RM50 2pcs - RM45 *Include postage Material : cotton , long enough to cover your hip (tak jarang) Free size fit from S to XL shoulder  44cm Bust  58cm length  79cm sleeve  59cm Contact Via : WhatsApp : +60123139491 Sayajual LooseTop Annajeffwdrobe
long tutu skirt 1 pcs - RM66 *Include postage Material : cotton spandex ( expandable) (full lining) Length 100cm Free size fit from XS to L **Available in 6 different colours Contact Via : WhatsApp : +60123139491 LongTutuSkirt Sayajual
Trendy long skirt 1 pcs RM66 *Include postage Material : cotton spandex ( expandable) (full lining) Length 100cm Free size fit from XS to L Contact Via : WhatsApp : +60123139491 FaceBook : Annajeff Soulfly
Tuhan,jaga dia untukku Kalaku masih jauh Bagai menghitung resah Berkepingan berderaian Tuhan, jaga dia untukku Selamanya ku ada mencipta syurga bersama Menyayangi mendampingi dia Terbangkan diriku Bersayap seribu biar detik menjadi laju Langit pun mendengar Jadi penawar mengusir debar jatuh ke dasar Tenanglah duhai jiwa tebarlah tulus doa ku kepadanya saat ku tiada. Annajeffsoulfly Jagadiauntukku Iloveyouhusband
Cause all of me. Loves all of you Love your curves and all your edges. All your perfect imperfections. Give your all to me I’ll give my all to you. You’re my end and my beginning. Even when I lose I’m winning. Cause I give you all of me And you give me all of you. Imissyouyouyouyou Annajeffsoulfly Allofme Johnlegend
Ku rasakan sepi hati. Bila kau tiada di sini Ku rasakan hampa hati. Bila kau tiada di sini Menemani hidup ku Menemaniku Tak ada yang bisa Mencintai diriku Seperti kau mencintaiku Tak ada yang bisa Mengerti hatiku Seperti kau mengerti aku Seperti detik tak di sini. Bila kau jauh dariku Seakan mimpi tak bererti. Bila kau jauh dariku Aku seperti khayal Yang tak ada penghujungnya Tak ada yang bisa Mencintai dirimu Seperti ku mencintaimu Tak ada yang bisa Mengerti hatimu Seperti kau mengerti aku. Imisshimsomuch IloveyouAJ Annajeffsoulfly Ilovemyhusben
Geng koir TNB yg terbaru. 'Oh sayang engkulah jejaka idaman' Lalalala. Akuyangpakaikoyangpanas Kodahkenapa KorangJelesKan LantakKoranglaJanjiKitaorangBahagia
We are so happy happy happy. KorangJelesKan Hadeakukesah Akuyangpakaikoyangpanas Kodahkenapa
PM datang lagi. IloveTNB
Akhirnya tewas. Setelah bertahan sakit itu. :'( Sakit penghapus dosa kecil.
Paling dirindu! Sepurnama x ketemu. Sedih! :'(
Lanyard OriginalCoach Coach ImportedFromUs SayaJual
BFF. BFF la sangat. Selalu gaduh adelah. Haha OTdiharicuti CariDuitKamiBukanOrangKayaGajiBesaq
Bekerja di hari orang CUTI. Selfie dlu. Hehe
Siapa yang berminat nak order tudung bawal kangaroo bidang 45. Boleh lah selit order. Sy nak pg amek stock nih. :') Yang nak tudung bawal bidang 55 pon hade! Warna lebih dari 100++ jenis warna hokeyy. Boleh rambang mata! Tudungbawalkangaroo Sayajualtudung
Rasa rindu rasa sebak bila tengok balik gambar wedding. :'( Best sgt masa ni.
Everyone makes mistakes. Some people repeat the mistakes. You and me, we make mistakes. Mistakes mature us, when we learn not to repeat. At this very moment, you may be the dumped, or the one who dumped. Or even both. Either which, it could be one of the biggest mistakes of your life, to have had a fated relationship. The dumped is usually not very keen to forgive, forget and move on. They just can't. Forgiving is harder than the rocks from Mars. Yes, your past may be bitter. But the present you're living should be sweet and better. To successfully move on is to forgive (even unwillingly). It helps to cure the bitterness in your heart. You and me, neither of us is as perfect as any of Allah's Messengers. You may find it's hard at times to forgive, forget, and move on. Well, that just shows you're human anyway. Human with bitterly-torn heart. Give yourself some time, but you can't have all the time in the world. Afterall, it's not worth to hold grudges and carry it to the afterlife. You can just forgive all the wrongs, the painful wrongs and it's all settled here. The art of forgiving is, never hold grudges. Remember, anytime is the best time to forgive. I honestly forgive you. Love you so much! May Allah Bless Our Relationship Till End Of Our Life.
Hargailah mereka yang masih ada di depan mata ni. Sebelum dia p buat selamanya.
This is me! Aku banyak keburukan lebih drpd kebaikan. Aku x minta untuk menawan di hati mereka. Biarlah menawan di mata Allah. Tolonglah appreciate aku selagi aku masih bernafas di dunya ini.
Selamat hari ibu kepada mak ku dan mak mertuaku di ghumah. Aku terpaksa kerja di hari liburan seisi rumah. Aku pon bakal menjadi ibu satu hari nanti. Amin. KitaOvertime TengahMenungguMemberLainYangTakKunjungTibaPuihh
Bila mana muka yang tak biasa ada benda ni. Tetibe je jerawat ni muncol besaq gedabaq betoibetoi kt pp plak tuh. Arghh sakit betoi! Via - aipon pai.
Khas untuk ang. Isterimu redha. Hehe love you lah!
Akumohonsangat Lifequote
Throwback Tamantasiktaiping
Lepak khalel ja lah. Hujannnnn!
Prosafloc ProtonSagaFlxOwnerClub Tamantasiktaiping
Sampai dah Tamantasiktaiping .
Taiping most wanted yaww! AwanNanBiru
Konvoi ke taiping. Geng Prosafloc
Ketaipingkekita konvoi reramai. Geng saga flx. Prosafloc
Selamat Hari Pekerja bebeh!
WakDoyok Akuyangpakaikoyangpanas Kodahkenapa Maskulin
Akurindukatang Imissuiloveu Iloveyouhusband Annajeffsoulfly
Benda paling best pagi nih. TERSANGKOT DALAM LIF!!! NASEB GUA PAKAI HENFON MOTOROLA. ADA GAK LINE. LAU ENFON SAMSUNG JAHANAM! Tetiba rass sayang dekat enfon MOTOROLA ni. Lovvchiuuu! HUHU 40 MINIT LAGI BARU BOLE KELUAR. APA KEJADAH SEMUA NI. Cepatlah keluarkan kami!! UWAAAAA!! TersangkotDalamLifBodoh Badluck HidupKekadangAdaKesialanTersendiri
You are the best hubby in this world. I can’t describe how I feel for you. I know I love you lots, and it is so true. Please stay forever this way. My love for you will never change. Come faster october! :D Dapat romantik dari jauh jelah. :) YangPentingAkuSayangAngSangatSangatWalauponAngComeyDariAku Annajeffsoulfly
Iloveyoubabygirl
Iloveyoubabygirl
Iloveyoubabygirl
Ada jurang di antara kami. Jurang ketinggian. Hehe
Winkwink.
Sebelum balik. Kita pergi gym dulu. :D
Ootd SuperBorink OrangKeneKejeBilaHujungMinggu
Cuteness overload! Geget geget kang! Babycomey Babyboy
Minggu yang bakal aku merindui setiap detik bersama kau. Iloveyouhusband Annajeffsoulfly
5S meeting. Meeting like a boss!
Bahagia ku di sini. Sekian! Imisshimsomuch
Gua skang layan buku buku cerpen karya bebudak deep je. Sebab gua pon seorang budak 'deep' Kechai
Selagi orang yg kita syg ada depan mata. Hargailah. Rewardlah dia dengan pelbagai cara sekalipun. Bkn susah. Tanye khabar. Buat baik dengan sesiapa pon. Sebab semua benda yang kita miliki sekarang. Hanya pinjaman dr Dia. Korang pon mesti tahu, bukan? HinBusDepot HinBusArtDepot Annajeffsoulfly Kesayanganselamanya
Babai penang. Minggu depan gua x balik. I miss u lah. Lim guan eng tolong jaga penang leklok k.
Dikau hiaskan rindu ini. Dengan senyuman dan tawa mu tak pernah ku lelah mencinta mu. Bersama ku mohon ke akhirnya. Ku mahu kau sentiasa di sisiku . Sesaat tanpa mu sepi hidupku. Ku sebutkan namamu. Sayang agar kau tahu. Yang selalu merindukan cintamu. Annajeffsoulfly Sorryterjiwangplakkatatasbusni
Allah, tolong jagakan dia untuk ku yang jauh beribu batu. Iloveyouhusband Annajeffsoulfly
Dalam sepai ada tawa yang berderai. Dalam pecah ada gelak tidak bersanggah. Yang patah tidak semestinya rebah. Yang kechai tak semestinya tak boleh pakai! Iloveyouhusband HinBusDepot HinBusArtDepot
Couple hujung minggu punya date. P art exhibition. Memg art itu favourite kami! Yang paling sempoi masuk x kena bayaq. ThinkAboutIt HinBusDepot HinBusArtDepot
Because i like you. HinBusDepot HinBusArtDepot
Life is art. HinBusDepot HinBusArtDepot
Iloveart Naked and Boo HinBusDepot HinBusArtDepot
Sangat cool sangat rare sangat awsome! HinBusArtDepot
I love u lah!! HinBusArtDepot
HinBusArtDepot
HinBusArtDepot
Jom melukih atas papan papan. HinBusArtDepot
Budak nakal dengan pelanginya. Style!! HinBusArtDepot
Kecintaan itu lahir sendiri dari dalam hati adam dan hawa. HinBusArtDepot
Betapa Allah ciptakan alam ini sangat indah bukan? HinBusArtDepot
Lets rockin the world. Keganasan apekah ini? HinBusArtDepot
Toya mat amin. HinBusArtDepot
Port baru utk bercengkerama. HinBusArtDepot
Couple hujung minggu. HinBusArtDepot
Happyweekend! Melepak kat tepi jalan.
The sun goes down. Love it!
Happy birthday lovely sista!!
Ape benda lagi la ko nih. Selfie je keje!
Rasa macam nak pegi sumwhere yg jauh lepak tepi pantai waktu sunset. Best sgt. Hilangkan segala kekusutan. Hilangkan segala semak di kepala. Dok sensorg tgok sunset smbil angin sayupsayup. Balik ni nak pg pantailahh -PantaiDalam- sedih.
Hari hari nak ber'gym'ba . Jyeahhhhhh!
“The woman is the guardian of her husband’s house and is responsible for it.” (Bukhari) Iloveyou Iloveyouhusband Rindukerinduanmerinduimerindudirinduirerindu Akurindukatang JumpaAngMingguDepan
Trend terkini. Budak botak kepala. Mungkin dah besaq bakal fashionista ganti kan si WakDoyok tuh. Hehe Chapran Zhafranharunalrashid
Gua nak masuk tv kejap. Bernama BernamaTV Akuyangpakai Koyangpanas