Popocalypso

@Popositinursham

#TranceFamily
Miss the place, Pantai Chenang Langkawi
Muka tak mandi gi tapau kepci ??
Bawa org sakit ni pergi berubat tadi. Hopefully boleh sembuh nanti. Syg awk!!!
'Saya la makhluk bermata kuning berambut hitam itu'
Shopping marathon today. Ou-The Curve-Ikea-Sunway Pyramid ??????
Ngedate+dinner
Thanks awak terima saya yg mcm mak nenek tak betul ni ???? @stobery
Lepaking with this two babuns ???? @nixxallannnnn @eyramomoi
We finally make it to join ur big special day today Eyra, U were pretty like a 'princess'. So gorgeous & lovely. We happy for u ??????
We split for one day, he back to Kuantan today. See ya tomorrow baby boo ????
Hasil tangkapan dr asuszenfone5 Tangan Bery Phone Flashlight bery
Sleep well n goodnight
Let's breakfast
Melepaks
Our new hobby - Bowling
Yeahhhh!!! Our team got the second place in bowling tournament that happened tonight. Congrates korg Bery Amir Abgzul Paly hanif
Kami tau kami comel :P
My cozies Throwback RayaKorban14
Theunleashedwarriors 11/10/14, Saturday Kem Isi Rimba, Kemensah 1 tix to let go. RM90 per tix. MARLO JamesDymon Estiva AlexWackii trancefamily
Jumpa tu kalau tak gelak guling2 bukan makcik2 gua la namanya. MyKrakenFamily
Happy Raya Aidiladha 2014
Cracking together
Bbq session with Bery co-workers
Terobek robek bola Bery Aboy
How I miss u lil smoky
Happy weekend guys
Jyeahhhhhhh
Rokok mahal skrg, mampu hisap roll je
Melepaks
Makan free, minum free Throwback MTVworldstage14
Queen of Trance w Queen of House
Part time job for today. Promoting Nobite Lotion from Fumakilla at Caring Pharmacy
We are D'Kiara Ravers Community
Relaxing Throwbackpagitadipunye
Truthly love
Happy Merdeka Day from us. Merdeka hati, merdeka minda, merdeka segalanya.
Part time job for today. Cotton candy maker.
Waiting Zaty back from her office sambil2 tu kita kasi selfie satu kali. Ahaks
My 23rd birthday celebration at MTVworldstage2014 MTVWorldstageMY Sunwaylagoon
Add description...
Ashrof birthday celebration. Happy birthday Ashrof !!! @ashrofzainuddin
My birthday present, thanks Zaty :) MTVworldstage2014
Open house today at Nadia's house. Thanks sbb bagi perut kitorg kenyang makan Nasi Beriyani mak awk buat yg sedap tu wewww~
With this lil princess in the house
High session Throwback citer psl chilhood dulu. Kelakar!
Happy Raya with cozies
Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir & batin. Mohon maaf di atas kesilapan yg lalu. Moga Syawal kali ini memberi kenangan yg indah buat kita semua. -popo-
We are in black
Happy fasting all :)
Brotherhood sap sap soy
Iftar with them <3
Meet my partner in crime yesterday. Mitchuuu
Comel nyeee
Chilling with this two annoying people, merepek meraban tahap kuasa duapuluhlapan
Addicted with this Mc Cafe Choc Frappe. Arghh dah ke berapa ntah gua kena benda alah ni. Smack gileerrr
We meet again
Pudding Truffle 1. Pandan Laici 2. Pandan Strawbery 3. Coklat Vanilla It will be sale at Petronas Lubok China, Malacca. Just RM1.50 only per cup. Hope it will be a good start. ;))))) * it's suitable for wedding, e-day or any events. For order, call/sms 017-6075503(ANI)
We smoke just smoke let's smoke
Mission acomplished! Happy me :))
Hey guys! Mural painting for Tadika/Taska or any kind of facilities. If ur interestend do pm me for details.
Muka happy lulus JPJ test I'm passed my driving test. Wehuuu
Truffle Puding Pm me if ur interested
Choc cake Pm me for the details
Goodnight
Let we take a selfie first ahaks
Hard
Kek Choc kukus. Dh siap utk dihantar kpd yg dh order. Moga2 customer berpuas hati. Bismillah
Having an express lunch w him while he drives me back to Malacca that day. Happy sebab kat Melaka takde Subway :D
Let's walk
Bila demam gunalah Koolfever utk rasa lega & selesa
Happy birthday to my father Ab Bakar bin Ahmad yg ke-56 tahun. (18.04.2014) Teringat lg apa yg ayah ckp td, "ayah sampai juga ke-56thn, alhamdulillah." Syukur pd Allah kerana memberikan kesihatan yg baik kpd ayah, moga ayah sihat sentiasa. What I'm gonna do is do everything that will make u n mom happy & I'll try to be the best one & only daughter for u ayah. Saya syg ayah saya.
My mom buat cake sendiri utk birthday my dad this year. Double choc cake lagi haa. Sweet kan mereka.
Tak sabar nak makan sambal ikan keli wuhuhu
Ngok ngek :P
Spaghetti meatballs. Arghhh I miss that meatballs yg sgt umphhh! Lovely :))) with my love Bery
Kasi la can gua gedik siket o,o
Saya berada di puncak sungai buloh
An excotic food, nama dia Kacang Kelor. Selalu org India yg mkn ni buat kari. But today my mom masak buat goreng bercili. Rasa dia pahit2 maung sikit but kacang dia mmg sedap.Ramai yg tak tau nk mkn sayur ni, kategori kekacang & bentuk dia mcm kacang panjang.Khasiat dia: -pembersihan darah -merawat luka -utk tenaga batin -sesuai utk penghidap diebetis Should try :) Peliktapisedap Excoticfood
Today is 24/3/14, our first anniversary. Not much want to say but what I meant is I want marry u as soon as possible. I wanna be ur wife, tak sabar nk jaga makan minum u, kesihatan u & selalu ada di samping u even susah or senang. Hehe love u Bery :)
Miss u already; partner in crime @anneazman
with Mr. Organizer party koyak rabak sengsara jiwa raga
3rd Day in Country Heights, Kajang Bery Anne Elly
Finally, berjaya gak culik tweetfemes ni haha. Dpt gak rave bersama kan. :) :)
Dendam Afterparty ASOT terbalas!! Thanks to all who came. See uolls again :)
Puasa pop, badan terus naik gemok. Fuck gilerrrr
Mini holiday
Org lain duk kata selfie2 bagai. Gua pon mau jugak. Aummm
Lain dari yg lain. Mee Kicap w Curry Chicken & Air kelapa Laut w Mata Kucing @ PakLang Kopitiam, PD
Last week punye cerita
Masa aku kenal kau dulu time tu kita in friendship. Dengan kau sorang jelah aku jadi tak segan, slumber, tak reti nak malu utk jd diri sendiri. Dengan kau la aku share happiness&sadness moments. Bila dh sama2 perasan dua2 ada byk chemistry yg sama, kau dan aku pon decide untuk move foward ke level 'loverelationship' and until now dengan kau la aku nak habiskan masa nk buat macam2, nak kawen and ada baby comel2 nnt and love u until the end Bery. To Mohd Azmir Ariff bin Shayuti. Gua sayang lu until my last breath. Ecewah :)
Semalam punya cerita. Kite culik boipren kite dr kerja then lunch dkt Secret Recepi. Ngeh ngeh
Bbq party @ Suntianna Resort, Tanjung Lumpur
We meet again after one month waiting the day. w @stobery
Smoky ni masa kecik dulu mmg ada simpan cita2 nk jadi superwoman. Setakat ni boleh dikirakan superwoman la sbb dh banyak kes membunuh lipas berjaya. Tuan kau ni pon penakut nk mmpus ngn lipas. Elok sgt la tu. :) :)
PopoCalypso
Throwback!! Photo taken by @bumipanx
Putrajayabridge