NurinAdilah

@nrnadilxh

46/365
Dengan Hanif The Human. Ha ha ha. Waktu orientasi kvi tahun 1.
Aspuri 40 // Brash
Brashian . Se7enteen , Senior , Spm , Straight As' . Batch40 Civilian Charlie
A candidate of SPM. Civil engineering student.
Ekinggggg , happy birthday sayang . Aku sayang kau , sangat sangat dan tak terhingga . Haha dah lima tahun kita berkawan . Duka suka pahit masam kita lalui bersama , dgn kawan kawan kita . Kau paling tua antara kita. Dan yang paling kering haha . Apa yang aku suka tntang kau ialah tulisan kau ( macam taip sume sama je ) , gaya kau , comel kau , senyum kau , haha banyak lah. Rindu nak jadi Pengawas dekat Teja. Kita pernah janji kan tak kan turun pengawas walau apa pun. Haha mesti kau dapat jadi SU kan ? Btw good luck spm nanti . Aku doakan kan kau dapat straight A . Doctor to be right ? Ukhwah fillah till jannah . Love you to the moon and back . Sayang kau ∞ @EyQnOwns
Please respect me to if you want me to respect you.
. You make my year ,2013 . End Of 2013. Se7enteen & Senior To Be .
Semasa berumur enam belas tahun.
. Semua ajet ajet nak tunjuk hidung sebenarnya. Penanghill BukitBendera Nikon Siblings Dari kiri : Nurin Adilah , Nurin Atirah , Nurin Adlina
Tadi pukul 2 ptg. Tunggu dorang solat dekat RnR Bkt Gantang. Bosan to the max. Just posted a photo :)
. Ni @SyabilaMutalib . Kami antara yang sweet dalam geng kami. Haha. Dont believe? Haha Kami banyak persamaan. Antaranya : lahir pada tarikh yang sama 6/9 , telefon bimbit sama , pendek pun sama , karakter yg hampir sama dan banyak lagi. Haha. I love you to ∞ . Pray for our friendship. Goodluck spm. Me , Nurin Adilah.
. Sahabat. Memang sahabat. Kenapa. Salahkah mereka menjadi sahabat aku. Walaupun sudah lama tidak bersua , persahabatan kami tidak akan putus. In Sha Allah. Doakan persahabatan kami. Sincrely me , Annoy girl. @azwaraaani @EyQnOwns @SyabilaMutalib @arriesha_97 Mashem Ika Aimi .
. Gua gedik? So? Haha. The Hobbit 2 with le girls.
Dee Daughter. Triple Nurin. Sudah lama tidak bersama. Bila tidak bersama tidak dapat menggila. Bila bersama dunia ni kami yang punya. Sampai gaduh gaduh mama pun marah Hahahaha. Lots of love. Me.
I got a new friends at Kangaq. She's Vitra .Seratas students.She mix. What im proud of her , she is fluent in Malay from the Siamese. The moment in chemis addmath mathmode class will definitely not be forgotten . We spm victim 2014. I am happy to be friends with you. Thanks god.
Im Nurin Adilah. Known as Nuren . Haha bye king .
Hi , King .
Me. Before tuittion. Haha next year spm woii. Struggle ! Bye x)
..... Perlis , here we goo . Ahaaa bosan tahap dewa. Random. / @adlinaazaki
.. She. Known as S/U. Adlin Syakirah her name. Okay. Dia kawan aku. Bajet nak jadi kakak aku. Sahabat aku dan juga musuh aku dalam exam. Yeah , she also my bestie. Love you friends , Lyn. // @LynnTecno
.............. Haiiii. Ni Mummy Liza. Mummy 4 awam. She the best teacher ever. Walaupun ada yang kata dia garang tapi bagi kami dia lawak penyayang walaupun ego nya tinggi sikit. Yaayy dapat adik baru. Haha. Mummy kata tahun depan dia tak ajar awal tahun sebab tuttt. Haha. Mummy pesan belajar rajin rajin. Bila dia masuk balik habis laa nanti. Haha. Im gonna miss you this holiday. 4KA Mummy AdikBaru VicePresident13 SPM14 LastBatch40
................ We Are SWAN. Dari kiri : Syifaq , Wan , Azwa , Nurin . 22/1 hari perkenalan kami. Takdir kami dapat satu dorm B3-1. Takdir kami juga satu kelas 4 Kej. Awam. Friendship will never end. Also our memories will never die. Next year , Kita dah jadi senior. Ulang pengunguman Dah jadi Senior. S E N I O R . Hahaha. Lantak korang kalau tak percaya. Kami rendah rendah je. Haha At : Class 4KA *maaf background buruk. Dah cabut sume. Tarikh keramat : 15/11 Hari : Penghuli segala hari ((Jumaat)) Blok : 5
Bye Bye SM Teknik Ipoh ,Persiaran Brash. From us : 4 Civil Engineering.
Prom night. This is my senior. Kiri : Kak Yad Tengah : Kak Matul /PKP Kanan : Kak Nurenggg They will sit for SPM examination tmorrow. Best of luck dear //@noorhamizatul
Kiri : Penghibur / Zizan . Kanan : Penyanyi / Naz . 4KejAwam PromNight 25Oct
I love my second family b3-1 much.
Ekinnnnnnnnnng. Hhaha tadi datg rumah. Aku dah la freehair je. Ni pkai tudg pun nk tangkp gmbr. Tudung pun tak ber iron. PengawasSekolah 4ST 3T 2T RunningGirl NinjaHater AnakMamaLiyana She tall , She beauty , She crazy , She annoy , She funny and Wtv. She's my friend. Forever After. Ilysmm Sincrely me.
Throwback. 6th Sept. Aeon. Outing. With mama along ilin.