Denise Lindholm

@linneacristina

Work hard stay hard
Eat More Fruit
Trött.se
From being something so small, so ugly to develop into something so strong and beautiful. No one has ever claimed that life is easy but it is always about yourself, what you like and what you do. Your way of handling things. Would you feel good, you live the life you choose to live by.
Bästa jag vet, ska va så där sura och goda.
Tänk en extra gång och lägg på minnet. ?
Start the day with a smile?
?
??
Mys i soffan ?
Oh ge mig ?
Pigg och glad idag, känns underbart. ☺?
Underbar helg, bara varit med bra människor, absolut inte gjort något speciellt, bara kopplat av. Känner redan att all stress börjar rinna av. Så jädra skönt. Denna vecka blir de bara att vara hemma och ta de lugnt efter jobbet så man kan komma tillbaka till verkligheten. Tack till er som ville tillbringa lite av er tid med mig. Ni fick mig på positiva tankar. God natt. ?
Åh vad jag vill ha en kisse bebis till ??
In till staden o hämta syster ?? @sandraalindholm
Mys <3
Morgon mys med lilltjejen ??
Morgon mys med min stora tjej ??
?
Igår tog jag min sista cigg! Har bestämt mig för att sluta röka, ??????
Blev lite glass o film (:
Fick hem min fina klänning idag som jag ska bära på min gudsons dop (:
Saknar landet som tusan ?
Shake it off ?✋?
Förstår inte hur vänner kan hugga en så hårt i ryggen, jag borde ha lyssnat er alla från första början, att personen inte går att lita på alls. Så mycket jag ställt upp för dig. Jag ångrar inget jag trivdes så sjukt bra med dig men nu, förstår inte riktigt vsd du håller på med riktigt. Är du så falsk? Trodde helt ärligt absolut inget ont om dig. Men har fått de motbevisat gång på gång. ??
Hälsar på hos mormor o morfar. Myser med deras grannes katt. (:
Bebismys ??
Finaste gudsonen ???
Då kör vi dag 2 på sry provet. Idag har jag bara två moduler. Skulle va skönt om jag klarade det. Men ska inte ha för höga drömmar (:
??
??
Idag nalkas de sry prov, ångrar lite redan nu att jag inte pluggat mer. Men idag ska jag tro på mig sjäöv och mina kunskaper och hoppas på det bästa (:
Vinrött vs mörkblond? (:
Fuckcancer 13 Oktober Nobra
Riktiga vänner finns alltid där när du behöver dem Falska vänner säger att de finns där för dig med när det väl gäller så gör dem inte det Riktiga vänner finns vid din sida även om du har fel Falska vänner pratar skit bakom din rygg Riktiga vänner lämnar aldrig dig ute Falska vänner märker inte om du är där eller inte Riktiga vänner sviker dig aldrig Falka vänner gör det gång på gång Riktiga vänner märker om du mår dåligt Falska vänner bryr sig inte Riktiga vänner är den sortens vänner som du inte kan leva utan och som alltid finns där för dig i vått och torrt. Vet du vilka dina riktiga vänner är nu? För det vet jag. ??
Mysdräckten på, godis framför film (:
Riktigt trött idag, massa att packa, det ska städas, det ska kastas och rensas. Glad att jag började redan nu (:
Våfflor med novis <3
Trött tjej
Njaaa
Vet inte riktigt om jag tycker om skorna eller inte...
Gud vsd jag längtar tills flytten blir av, komma iordning med allt. Börja träna igen med fina vän @maalinmahrs, så jag har någon som kan pusha mig igen. Sen längtar jag till nästa år, för då blir de nog en till förändring. Bara att spara undan lite pengar redan nu. Längtar!!!!!
Haha!! Kan det stämma grabbar?