Album

3fatanah

Kadang² kalau happy sangat pun tak boleh . Kite tak tau ape yg akan berlaku selepas ini . Mcm² boleh berlaku tanpa pengetahuan kita . --> S A H A B A T <-- mungkin sebahagian org fikir berkawan ni tak penting sngat tpi bgi aku berkawan ni lagi penting dari bercouple . tnpa diorang aku tak boleh buat ape² kat sekolah . Tnpa pertolongan diorang aku jadi orang yg sentiasa berfikiran negatif terhadap orang lain . Aku cube belajar perkara baru yg aku sendiri tak tau . Especially KAU , tak de kau , tak de la perkataan HAPPY kat diri aku . Tak de kau , aku tak pndai nak respect org yg lagi muda dan kecik dari aku . Thanks for everything uolls gave it to me . Sahabat 3fatanah Gurl