Album

Komiksengal

WIN! Hahaha By @faizdickie "Kau plan nak gi melancong, so, kau sesaja la update status kat FB. Then tanpa diundang, seorang VillagePeople yang fefeeling dia tu pengacara Channel Travel & Living pun datang menyibuk kat status kau sebabnya, dia pun penah pergi ke negara yang kau ingin lawati. MASALAHNYA, Walaupun dalam passportnya baru ada 2 cop kastam, dia tanpa diundang telah memberitahu segala benda dan pengalaman dia sewaktu berkunjung ke tempat tersebut. Kalau bagi tips sikit-sikit takpe, tapi dia komen punya la banyak macam lah dia dah teroka habis tempat tu. All these efforts untuk apa sebenanrnya? Untuk bagitau satu dunia yang dia dah pernah pergi tempat tu. HE'S BEEN THERE, DONE THAT. Lulz Naabellahijabis Komiksengal Kaklehabunting Haha tak tau la korang, tapi kalau abang la.. if ada orang tanya or mintak tips pasal tempat yang abang pernah pergi, baru abang bagitau. Tapi kalau dia tak tanya, kita biar lah dia explore sendiri. Malas nak jadi Tripadvisor bergerak macam segelintir rerakan di FB abang. Lulz. Tapi.. nak bagi tips lelebih pun abang memang tak layak sebab abang villagepeople, baru sekali gi oversea. Hahaha sedih takde kawan nak gi holiday. Jom anyone?" via @PhotoRepost_app
Kahkahkahkah PROPA!! By @faizdickie "Kau tak ada problem pun, malah hidup kau gembira saje. Tapi somehow kau rasa cam kau perlukan perhatian di laman sosial. Jadi kau create satu drama dan kau jadikan diri kau mangsa. Kau tekan diri kau ke lembah hina dan kemudiannya guna teknik Reverse Psychology untuk memancing pujian, pujukan atau belas kasihan. Dan, selalunya, kau akan wujudkan satu 'watak' yang kononnya anti kau untuk menagih simpati sedangkan, semua tu kau reka sendiri.. untuk apa? Saja nak perhatian. Nak drama. Nak ada sedikit color dalam your boring-colorless life. Lulz Naabellahijabis Kisahkeluargadisfunsyenel Komiksengal Kaklehabunting Pernah buat takkkkkk? Pernah kannnn? Bestkan jadi attention seeker? Haha Aku ngaku I did it before. Baru je kejap tadi. Lolol thanks to all yang terlibat dalam experiment tadi. You are now dah jadi cameo dalam komiksengal haha. P/s: but honestly, those yang support aku, thanks so much for the kind words. Realllllyyy appreciate it." via @PhotoRepost_app
Epic! Wakakaka By @faizdickie "Kau bukak FB kau nampak kawan kau upload gambar seketul coklat cadburry dengan caption bertulis 'dikala I bersedih, dapat ceklat dari yang tersayang' - kau pun komen awww so sweet sambil dalam hati mengenang bertapa losernya kau kerana tiada berboipren. Tapi kau tak sedar pulak si polan tu fefeeling je BF dia bagi padahal sebelum tu dia sendiri yang gi beli sebab teringin nak melantak coklat indulgence. Lulz. Sama lah kes dengan aktiviti masak-memasak untuk pasangan ni. Haha Komiksengal Kaklehabunting VillagePeople Naabellahijabis Haha ok abang mengaku abang pernah buat gini and siap pos dalam instagram lagi. Siapa leh cari pos tu, abang bagi adiah! Cepattt! Haha kononnya upload gambar tengah makan berdua, sebenarnya time tu dok melantak sorang sebab takde sapa teman. Haha fuck hidupku sepi! villagepeople mesti tak penah buat kannn? korg kan bahagia selamanyaaaa haha P/s: kalau korang tengah tunggu video, maap yer, video lambat sikit sebab abang baru pindah rumah baru semalam. Kemas pun belum habis lagi ni. So tunggu abang settle down dulu baru abang post okeh?" via @PhotoRepost_app
By @faizdickie "Mondaymockery Feel free to dedicate this to those people you hate who also happe to be butt ugly. Lulz Kaklehabunting Komiksengal Naabellahijabis villagepeople love lovequote relationships couple Have a great monday villagepeople sekalian!" via @PhotoRepost_app
Kahkahkahkah By @faizdickie "Kau bukak Perfect365 , kau up brighten skin sampai max, kau up smooth skin sampai max, save. Kau ulang langkah diatas sebanyak empat kali sampai kau rasa kulit kau tampak licin, mulus, gebu dan bersinar macam telur. Pada kau, hasil edit itu nampak au naturel padahal kami yang melihatnya, tercampak ke dinding 2 meter kebelakang. Lulz Naabellahijabis Komiksengal Kaklehabunting Haha aku terkasima tengok member fb edit kulit muka dia sampai smooth/gebu/bercahaya tahap tak nampak hidung langsung.. leper je macam hidung voldemort. haha. pernah nampak pic macam ni? Haha tapi kalau korang nak tau, aku pun pernah edit macam ni dulu.. masa baru kenal apa itu photoshop. Haha jangan marah naaa kwn2. Gurau je. U guys have all the rights to pick the best picture of yourself and upload to ur social media. Hehe" via @PhotoRepost_app