Album

Productivestudents

Here Belongs To Me Philippines Muralsart Youth Enjoying Life Art Creative No Vandals Productivestudents First Eyeem Photo
Here Belongs To Me Philippines No Vandals Productivestudents Creative Art Muralsart Youth
Bismillahirahmanirahim ~ Assalamualaikum everyone !!!! Hee~~~ Dah lama kita tak memPROMO barang ennn so here I want to promo an Islamic Planner Shoutul Ikhwah.. Planner ni best wooo~~ ~ Plus sangat berguna untuk students yang memang tak kengkadang terumbang ambing sikit dengan masa... haha *maybe it could be only me :p Planner ni sangat special sebab ada <3 Monthly,Weekly & Daily Planner <3 Internal Motivation <3 Ibadah Evaluation So dengan adanya planner ni kita akan lebih pandai merancang masa kita and akan teratur laa sikit hidup instead of selalu terlupa or TERlast minute... InsyaAllah planner ni berguna and sebagai salah satu effort kita untuk lebih success, Bukan setakat untuk dapat DEAN'S LIST je tapi untuk dapat DEEN'S LIST jugak... InsyaAllah ! *lagi pun RM 10 jee, bukan mahal mana pun as an effort utk kejayaan kita kan hee~~~ Makanya.... Kalau sesiapa yang berminat boleh laa tempah kat kita starting now sebab first come first serve ! Utk tempahan whatsapp kite kat 017 5283454 Kalau sesiapa yang oder dalam jumlah yang banyak insyaAllah kita kasi discount, utk postage pun kita akn charge lain tapi kalau bnyak jumlah oder kita kasi free postage ^_^ *Mohon sangat anda menjadi serious buyers keyh... ;) Ok kalau nak tahu lebih lanjut boleh tgk link2 kat bawah ni... Lihat video planner ini: Cara penggunaan: http://www.youtube.com/watch?v=LfBID7jU9Rc Kelebihan dan testimoni pengguna planner: http://www.youtube.com/watch?v=6mg3WGaPMCc Testimoni: http://www.youtube.com/watch?v=jVxZESzBZi8 Planner akan dipos setelah bayaran di buat. (sesi mengepos selepas 25 Nov 2013) Productivemuslims Productivestudents Deanslist Deenlist almightybless