Album

Addin

^_^ Street Dakwah last Tuesday with Kak Ina, Jihan and @maziahramlee Love Addin Letsdoingdakwah UitmPerak
Cuteness Overload.... ^_^ * Dan tahukah kamu setiap binatang serta tumbuhan di muka bumi ini juga berzikir kepada Allah Yang Satu, maka berbuat baiklah terhadap setiap makhlukNya... Walau kamu tak suka... Janganlah kamu menjadi tangan-tangan yang merosakan dan membinasakan.... Islam Addin Love Almightybless
Look above the sky no matter days or night and dream high... Imagine your future even it is not in your hand as that will boost up your spirit and keep you stride ahead in achieving your dreams.. Look above, that is so high and remember we are just a dwarf that living in HIS earth and everything we owned today will turn back to HIM and so do ourselves... Lets live our present for Allah and imagine our future for the sake of our Addin and Syahadah... * For those who are living for akhirah surely they will own success in dunya and for those who are living only for dunya, they will be losing akhirah...Indeed akhirah is the place to livie till infinity..... * The power is in our hand ;) Addin Islam Productivemuslims Mayalmightybless
Im pleased and amused to look at this young man..He perform his solat Asar at the pasar malam and left his business for a while..."Dan perintahkanlah keluargamu serta umatmu mengerjakan sembahyang, dan hendaklah engaku tekun, sabar menunaikannya.Kami tidak meminta rezeki kepadamu,bahkan Kamilah yang memberi rezeki kepadamu.Dan ingatlah kesudahan yang baik adalah bagi orang-orang yang bertaqwa..." (20:132) *pasar malam UiTM Siskandar* p/s: the heart beating fast for Ramadhan tomorrow..May Allah bless... Muslims Solat Addin Islam almightybless
I have my trust that out there, somewhere in this Dunya, there must be one, two, theree or trillion people that want to change, they want to improve, they want to find the white part of themselves.. From worst to bad, from bad to good, from good to better and InsyaAllah from better to best... And I shall say there is always a door for us to seek the white part of ourselves... "Door of Repent..." Knock the door and just get trough it... Have trust that the owner of the door will welcome you and accept your repent, as that is HIS promise...InsyaAllah... Never delay to get trough the door or Syaitan will get you away and you will never find it again.. Never afraid cause there you will meet the The Most Merciful, The Most Powerful, The One that own the key of forgiveness... Just ignore what the other people say, ignore the negative perception, ignore all voice that whisper about your bleak sins as they are just human like you, they own nothing.. As Im just like you, we are the sinner, and we always make mistakes and Allah the Most Generous, The Merciful, will always open HIS door for us, InsyaAllah... Im nobody, just the unsung legend and a non-stop fighter.. ;) NurSyiffaRosman {LOC} Selfreminder Attitudeadjustment Muslim Addin islam almightybless
Kita hanya mahu, hanya akan bersahabat, dengan mereka yang tinggi nilai pointer, yang jauh bertebaran di luar negara, mereka yang secara tiba-tiba pointer merudum kita tinggalkan, dah tak berguna bagi kita... Kita angkuh dengan pointer sampai kita rasa apabila kita menjadi graduan, kita menjadi siswa, kita menjadi siswi, kita jijikan orang yang tak mampu jejak menara gading, orang yang kita rasa ibarat sampah....Walhal ilmu itu tak hanya pada pointer, bahkan untuk menjadi MANUSIA kita perlu belajar dengan alam dan penghuninya, kalau setakat pointer tinggi tapi hati tak ada, perangai kalah haiwan, Allah Maha Pencipta kita lupa, kita angkuh sampai kita pandang serong pada agama, sampai kita rasa BIASA dan TAK APA dengan DOSA, sampai kita jijik dengan manusia yang sememangnya semua HAMBA kepada Allah, cukupkah itu untuk menggelar diri kita si GENIUS, si GELIGA OTAK ???? *lu pikirlah sendiri* Kita soal kembali diri kita apa matlamat kita di dunia, apa matlamat kita memcapai pointer tinggi, apa matlamat kita dengan ilmu di dada, adakah matlamat itu secocok untuk dipadankan dengan matlamat saat kita menemui ajal nanti ? Saat kita dipersoal Allah tentang amal dan segala yang kita laksana yang sudah Allah Maha Besar rakam tanpa tertinggal, tanpa terpinggir walau satu episod sekecil zarah dalam kehidupan kita..... Dan aku masih rasakan pentingnya nilai pointer itu sebab itu tiket untuk kita tempuh masa depan dengan lebih jaya, tapi tak usahlah hingga menjadi hamba kepada pointer..... Ilmu itu bertebaran di muka bumi, bahkan hingga ke angkasa dan sedalam lautan... Selfreminder Addin Productivemuslim Islam ilmu almightybless lightofcure
Sanah Helwah Ustazah Fatimah Syarha..... * Murabbiyah yang menyebarkan dakwah dan ilmunya melalui tinta pena dan halus lembur serta tegas percakapanya... Moga ustazah dan keluarga dilimpahi rahmat Allah selalu... * Saya belajar melalui abjad yang disusun Ustazah menjadi patah perkataan dan ayat yang menyentuh hati dan minda untuk terus berfikir dan melihat dengan mata hati....Saya belajar melalui petah bicara ustazah yang lembut tetapi tegas....Moga diri mampu mencontohi ustazah Fatimah Syarha srikandi muslimah sejati.. Waalahi ana uhibukifillah murabbiyah, Ustazah Fatimah Syarha.... Ikon Muslimah Addin Islam almightybless
UitmPerak Berselawat JOM DATANG..... Masih tak terlambat.... ^^ Hujan bukan penghalang...Hujan tuu kan rahmat Allah...Payung boleh memayungi, kaki, tangan menjadi saksi usaha dan keringat anda ke Pusat Islam menyertai majlis agama.... :) :) :) Moga Allah Redha.... ^_^ Islam Addin almightybless
JOM kite join " UITM BERSELAWAT " Khamis Bermula dari 6 ptg Pusat Islam UitmPerak ^_^ Apa salah nya curi sedikit masa dari 24/7 yang Allah berikan kepada kita untuk amal yang nanti kita juga mendpat sahamnya...InsyaAllah.. ^^ Uitmdihatiku Addin Islam almightybless
You want to be a superhero ? Yes you can ! Be the SOLATMAN ! ~Omar Regan~ ^^ What a messy drawing I did :p Hahaha my imagination of my Muslim Superhero @ SolatMan ;) Thesunnahthebetter TwinsOfFaith TOF2013 Addin islam productivemuslims almightybless
"Ad-dunya mataa', wa khairul mataa'. al mar'atus solihah" ^_^ Dunia ini ialah perhiasan dan sebaik-baik perhiasan ialah wanita solehah.... Dan untuk menjadi solehah itu mungkin masih jauh.... Tapi jauh itu bukan penghalang untuk sampai ke destinasi... ^_^ Kita cuba...Perlahan-perlahan... * Saya percaya kita semua sama...Kita punya ruang dan peluang yang sama untuk menjadi solehah... Sebab.... "Matahari itu malap hanya ketika kiamat. Usaha itu tiada hanya tika ajal tamat...." Kerana diri ini juga masih akan terus berusaha.... NurSyiffaRosman {LOC} Addin Islam Almightybless
"Matahari itu malap hanya ketika kiamat. Usaha itu tiada hanya tika ajal tamat...." -Takdir2 :Hilal Asyraf Kerana itu, diri ini percaya untuk TAK KENAL ERTI PUTUS ASA, hanya berpegang kepada TERUS ASA.... ^_^ diri ini, diri kamu semua ialah NON STOP FIGHTER maka kita juga ialah LEJEN ! dan LEJEN MANA KENAL ERTI PUTUS ASA -MATO- :) Allah jugalah sumber kekuatan, USAHA, DOA, TAWAKAL *credit to Dhabitah Haron utk gambar super stylo, Addin Almightybless Islam Nonstopfighter
Alhamdulillah....finally dpt jugak berjumpa, bertentang mata, dengan ustazah Fatimah Syarha dan Dr.Farhan Hadi....selalu kalau nk jumpa ade aje halangan...but tonight Allah pertemukan...Allah Ya Rabb..makin aku cinta kpd ustazah dn Dr kerana Allah...May Allah bless them..bless their family...moga aku diberi kekuatan utk terus mencontohi mereka....Hebatnya mereka kurniaan Allah Maha Hebat.... :") <3 uhibukifillah Idol Islam Addin Almightybless
^_^ Kempen Menutup Aurat dengan SEMPURNA..... Im here to spread and share this news to all of you out there, To my dearest sisters of Islam around the Malaysia lets join this campaign else if you could not presenting yourself on that date you could even give a hand by praying for this campaign, and even share to others... Kalau mahu info lanjut boleh call di no yang tertera.... ^_^ You could even donate your TUDUNG for this campaign ! Just give a call to any number according to the state that you live in... InsyaAllah...sekurang-kurangnya kita mampu ada sedikt sumbangan di jalan Allah walau hanya di belakang.... :( Me, myself cant attend this campaign as my schedule already booked on this date....But for sure I do support this campaign 100% May Allah Bless NurSyiffaRosman 2021 041213 Addin Dakwah Almightybless Islam aurat modesty
Why so cute ? :) :) :) *Yet its like a giga slap.... Only in Jannah, the place for us to rest..... Productivemuslims Children Addin Almightybless
Alhamdulillah ! Some of the Shoutul Ikhwah Planner 2014 been received !!!!! *So for those already oderd insyaAllah yours will be post asap... ^^ Kepada yg masih belum menempah dan membayar, masih ada lagi planner utk anda ! Do whatsapp at 017 5283454 or DM me at facebook.... ^_^ Islamic Planner 2014 Addin Muslim productivemuslims
InsyaAllah....tonight 9 p.m at UitmPerak * JOM * Mari kukuhkan akidah dan tambah ilmu sedia ada... * JAUHI SYIAH * Muslim Addin Almightybless
Tadi pagi dlm kelas Economy my beloved lecturer do taught us about Islamic Econs and she said ISLAM is the best one...WHY?!?! JUST nowdays, in this century those economy expert do explain and analyse about the economy turmoil (kegawatan ekonomi) that will happen every 7-10 years while the HOLLY QURAN already state about this economy termoil in the hundred years before...Allah shows the sign in the incident happened to Prophet Yusuf which been stated in surah Yusuf (47-49)...Allah Ya Rabb...Islam is great and Allah is the Greatest..Holly Quran do have everything that tells about past, present and future....Al Quran the GREATEST ENCYCLOPEDIA.. Islam Holyquran Addin Awesome greates economy
Last Friday with our beloved ustaz Wan Kamal... * A semester with ustaz is awesome, Alhamdulillah..ustaz do feed us with lots of knowledge that is out of the box... May Allah bless you ustaz.. Superb ... Accountancy Classmates Addin
When you start to ask WHY ALLAH...do flip HIS love letter then you will have the answer...May we stay calm and let our heart stay in peace... Islam Addin Love Allah almightybless
Hutang lama masih tertuggak tetapi Allah masih memberi kita pinjam.... Allah tak minta bayaran cuma Allah minta kita bersyukur...... Syukur itu untuk kebaikan diri kita juga tapi kenapa sukar untuk kita bersyukur ? *Ustaz Pahrol* Have a bless morning everyone ! Say Alhamdulillah... :") Addin Alhamdulillah ThankyouAllah
DoYouKnow that Japanese used to mend the broken objects, they aggradize the damage by filling the cracks with GOLD ?! Aha ! They do believe that something that do suffered damage and has a history of damage becoming more beautiful in future... Maka.... Kita pun begitu.... Sepatutnya We did face the turmendous pain, difficulties and perhaps heart broken that we do think its something like going to be our last day of life and this is all my life about, my life will end here, bla..bla..bla... all the words which full of despair and hopless... And SO SUDDEN we are still alive today ! Able facing those that we think we cant ! MasyaAllah... Indeed Allah dont leave burden to whom that cant handle it... * Everyone do have scars and even having our own heart broken version but why dont we seek Allah and ask HIM to mend our broken heart? Allah S.W.T can mend HIS slaves' heart but we have to give HIM all the pieces. We must give HIM sole conviction to turn ourselves in good shape ! Do believe that the scar we owned, the suffer, the pain, the bleak history will turn us into beautiful, bold hearted and even better muslims, InsyaAllah... * Kalauakukaya pinggan retak kucantum guna emas wooo haha *kidding* NurSyiffaRosman @LightOfCure 1532 051113 *This picture is taken from Sister Yasmin Mogahed's FB... Addin muslims almightybless
:) Salam Jumaat everyone.... Dear sisters.... Lets recheck our Ootd *Is it covering the WHOLE aurat? ;) Addin Productivemuslims Muslimat aurat almightybless
Mubarak everyone all iver the world .. * For those who are performing Hajj may all of you granted with the mabrur one and may Allah forgive us and accpet all the good deeds.... Hajj Muslim Addin Islam
Waallahi... This could deafeat the greatness of KLCC, Pasai, Eifiel, Opera House or even the thousand beautiful palace and the 7 wonders in this earth... If and only if i could be there, I wish and pray so... *Prsoses Penukaran Kain Kiswah Kaabah...* Kaabah Mekah Addin Islam muslims
Dunia di tangan, Akhirat di hati, Mari kita buru syurga abadi ! Almightybless Addin Islam Productivemuslim
Shall we? *Hold my hand and let us fight for it....InsyaAllah... Almightybless Ramadhan Muslims Addin islam
In the Holly Quran.....Surah Ad-Dukhaan yg mebawa erti (smoke, asap) focus kpd ayat 9-12... Maka tangan manusia itu sendirilah yg menyebabkan kehancuran dan kemudaratan....maka jom attitude-adjustment....bersyukur dgn nikmat Allah dan bertanggungjawablah dgn segala kenikmatan dan kerahmatan yg dipinjamkan Allah...Siapa kita utk dustakan ketentuan Allah... *told u holly quran is a superb encyclopedia sepanjang zaman* -betulkan kalau saya salah...May Allah bless us, take care peeps... HollyQuran Islam Addin Almightybless
Maka inilah Vlog yang pertama dalam kamus hidup saya... ;) Kerana Dirimu egitu Berharga "Heaven's Beauty Tips and Products" by Syiffa Rosman *I might not be as good as those Vlogger and even looks like a noob in the vlog... Vlog Islam Addin Almightybless
@aimanazlan90 as one of the emcee for @twinsoffaithkl 2013 *One of my Vlog Idol* :) Thesunnahthebetter Addin Almightybless
Bismillahirahmanirahim.... Mala inilah VLOG ke 2 dari hamba moga dapat dimanfaatkan untuk kita semua... Muahahahaha *Gaya Bahasa Klasik Can Not Go dahh* :p Hahaha so feel free to watch, share and even subsribe kalau sudi :p heee~~~ Bismillahirahmanirahim ~ Wee~~~ Maka inilah vlog kedua dari hamba, moga ini memberi manfaat untuk tontonan kita semua *CAN NOT GO dah gaya bahasa KLASIK dia* :p ~NEVER LET THE DARKNESS OF PAST FADE OUT YOUR BRIGHTER PRESENT & FUTURE~ We did face the tremendous pain, difficulties and perhaps heart broken that we do think we cant bear those but somehow we did face everything and even alive till today. Do believe that the scar we owned, the suffer, the pain, the bleak history will turn us into beautiful, bold hearted and even better Muslims.... *Do leave out any comment, questions or suggestion so that I could improve my upcoming vlog, May Allah bless us and grant us HIS light now and always... Vlog Vlogger Addin Almightybless http://youtu.be/s77ngnmjrS4
Another great video :") *Do watch it and feed our brain, InsyaAllah.... *Dont judge, who are you to says that people are hypocrite with their good deeds?!" by my lovely sister, @nurnadiasyamila *Hypocite is not about changing from bad to good like be back to our fitrah, Islam...Gypocite means that we pretending doing or being the attitude that we dont own....but be back to pur fitrah (Islam) is a big differ from hypocrite...fitrah is something we own since we were born..so its a quddos if we are able to be back in our fitrah..Islam.. InsyaAllah... Addin Fitrah Islam