Album

Visitig

Include: 1 x Small Pink Pouch 1 x Blusher Blush 1 x Eye Shadow Blush (Small) 1 x Eye Shadow Blush (Big) 1 x Eye Brow Blush 1 x Eye Liner Blush 1 x Lip Stick Blush WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Cathydoll iklanig
Naked2 mascara Wa 0137471749 Maskara Naked2 Visitmyig Visitig iklanig sayajual
CATHYDOLL PETIT TINT WA:0137471749 Sayajual Cathydoll Visitmyig Visitig iklanig
3) Cathy Doll Bonjour Paris Perfume body lotion. 250ml. bau sgt wangi lembutkan kulit lembabkan kulit RM34 EXCLUDE POSTAGE WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
CATHYDOLL ROMANTIQUE LIP SHEA STICK WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig cathydoll
SABUN IBU PUTIH SABUN IBU PUTIH Digunakan: 1. Untuk membuang kulit mati. 2. Mencerahkan kulit. 3. Menghilangkan jeragat dan bintik-bintik hitam. 4. Melembut, melembab dan melicinkan kulit. 5. kulit terasa licin dan lebih segar 6. Berat 120g ·  WA:0137471749 Ibuputih Sayajual Visitmyig Visitig iklanig
CATHYDOLL POPSTAR Body Tint Cream Silky Smooth SPF50 PA+++ 6 in 1 *Green Base *Foundation *BB *Sun Cream * Whitening Factor *Moisturizing Complex KELEBIHAN CATHY DOLL POP STAR -mencerahkan kulit -menutup cela dan liang roma -melindungi dari sinaran uv -melembabkan kulit -mengelakkan kulit kering -mencantikkan kulit CARA PENGGUNAAN :: Pakai di seluruh badan dan muka ketika keluar rumah. WA 0137471749 Cathydoll Visitmyig Visitig Iklanig sayajual
POWERBANK PINENG 10000mAh RM 130 INC POSTAGE Free gift inc Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig powerbank pineng WA 0137471749
IBU PUTIH 30G  KRIM IBU PEMUTIH - Mencerahkan kulit seawal seminggu - Kecerahan secara alami, sekata dan natural -Ttiada kesan sampingan - Tanpa pengelupasan - Menghaluskan pori-pori - Menghilangkan jerawat dan jeragat serta tompok2 awal penuaan - Menghilangkan kesan parut dan cela - Mencerahkan bahagian2 gelap seperti di celah peha, ketiak, leher dan lain2 bahagian kulit badan. WA 0137471749 Ibuputih Visitmyig Visitig Iklanig sayajual
KRYOLAN SUPRACOLOR WA 0137471749 Kryolan Sayajual Visitmyig Visitig iklanig
NAKED2 EYESHADOW WA 0137471749 Naked2 Iklanig Visitmyig Visitig sayajual
PATI IBU MASKER  KELEBIHAN : ~ Mencerahkan dan memutihkan kulit ~ Menghaluskan kulit ~ Fokus mengurangkan minyak pada muka ~ Menegangkan kulit muka ~ Mencerahkan serta melembapkan ~ Menghilangkan fleks2 akibat parut2 jerawat ~ Membersihkan dari dalam ~ Mengecilkan pori2 muka ~ Membantutkan jerawat naik ~ Membuang segala white head/blackhead ~ Digunakan selama 15-20 minit ~ Selepas kering tarik secara perlahan2 dan cuci muka seperti biasa CARA GUNA MASK PATI IBU : 1. Sapu pada seluruh wajah dan biarkan kering selama 20 minit 2. Jauhi bawah mata. Lepas kering boleh la tarik perlahan-lahan (peel off) dan cuci muka. 3. Tak sampai beberapa saat anda boleh rasakan perbezaan pada kulit 4. Tiada lagi minyak dan terasa lembut serta tegang malah makin cerah KANDUNGAN / BAHAN UTAMA : 1. Estrak diamond 2. Ekstrak buah beri 3. Susu madu 4. Bengkuang 5. Pati ibu putih 6. L glutathione pure WA 0137471749 Masker Ibuputih Visitmyig Visitig iklanig sayajual
2) Cathy Doll Bonjour Paris Luxury Scrub Gel 150ml menyegarkan badan mengeluarkan bau bunga selepas penggunaan melembapkan kulit membuat anda berasa segar selepas setiap kali digunakan. mempunyai 24K gold, Pearl dan Rose sesuai untuk semua jenis kulit boleh digunakan setiap hari. RM36 EXCLUDE POSTAGE WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
KRYOLAN LOOSE POWDER WA 0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig kryolan
MISS ROSE MASCARA 3D WA 0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig missrose
POWERBANK PINENG 11200mAh RM 170 INC POSTAGE Free gift POUCH BAG Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig powerbank pineng WA 0137471749
Thks sis bli ngan sy... Saya Visitmyig Visitig Iklanig laboursemurah
EMILY WHITENING sy sendri ambil supplement nie.. WA 0137471749 Emilywhitening Sayajual Visitmyig Visitig iklanig
K-Select BOYA SWEET MASK Q10 (140ml)  adalah formulasi terbaru untuk menjadikan kulit putih kemerah-merahan (merah jambu). Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain. WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
EYE MASK COLLEGEN KELEBIHAN EYE MASK COLLAGEN: - Membekalkan supplement collagen protein kepada kawasan sekitar mata. - menjadikan mata dan kawasan sekeliling mata anda sihat dan segar. - Menjadikan kulit sekitar mata lembap dan tegang. - Membantu mengurangkan garis2 halus di bawah mata. - Membantu mengurangkan kesembapan mata @ eye-bag. - membantu mengurangkan kesan hitam di bawah mata. - Menjadikan mata dan kulit di sekitar mata sihat dan segar. FUNGSI : - Kolagen, hadiah paling penting protein semula jadi dalam kulit kita. Kehadirannya, memberikan kekuatan dan keanjalan kulit. Dengan peringkat umur, jumlah serat kolagen berkurangan disebabkan pendedahan setiap hari kepada sinar UV dan oksidan, mengakibatkan pembentukan kedutan dan kulit kendur. - Hidratkan kembali dan singkirkan lingkaran hitam dibawah mata atau kantung dan kedutan. Bahan-bahan asli dalam Collagen Crystal Eye Mask menembusi kulit kita dan ternyata dapat mengurangkan keadaan bengkak dan kantung mata sehingga memberikan hasil yang lembut lagi berkesan! - Kolagen membantu mengetatkan dan meremajakan kulit di bawah mata kita. Melambatkan proses penuaan yang menghalang atau mengurangkan kedutan. PENYERAPAN : Ia akan larut secara beransur-ansur di bawah suhu badan dan meresap ke dalam kulit. Berbanding dengan bahan-bahan topeng kertas biasa biasanya diserap oleh kertas kapas yang digunakan. Sesuai juga untuk dipakai sebelum mengenakan make up, untuk mndapatkan mata yang lebih menawan dan make up disekililing mata lebih kekal dan rata. WA 0137471749 Eyemask Collegen Visitmyig Visitig iklanig sayajual
PIBAMY BEAUTY TIME GOLD MASK Kandungan ROYAL PLATINUM yang mampu menghasilkan energi baru pada wajah (WAJAH LELAH dan STRESS), setelah beraktivitas se-hari2i. Manfaat kandungan ROYAL PLATINUM : - Menghasilkan power baru di wajah - Menghilangkan penuaan (kerutan) - Menghasilkan lapisan baru pada kulit (basal kulit) - Meningkatkan elastisistas pada kulit wajah - Memperbaharui jaringan kulit yang rusak akibat paparan sinar matahari - Menghilangkan kekusaman pada wajah - Memutihkan dan mencerahkan wajah dan memproses kilau pada wajah - Memperkuat kemampuan hygrating (Wajah terhidrasi) - Kembali dapatkan kondisi wajah normal anda - Menjaga kelembaban selama 24 jam0 (kelembaban normal) Cara Pemakaian : 1. Berishkan wajah terlebih dahulu dengan sabun wajah yang biasa dipakai sehari-hari 2. Ambil masker platinum secukupnya 3. Ratakan diwajah dan leher 4. Diamkan selama 15-20 menit 5. Bilas dengan air bersih Buktikan dan Lihat hasilnya ;) WA 0137471749 Goldmask Sayajual Visitmyig Visitig iklanig
PATI IBUPUTIH STRAWBERRY Krim ibu putih Strawberry 25gram ♡2x kesan pencerahkan kulit wajah secara semula jadi pakai sedikit sahaja sudah memadai utk dptkan muka pinkish. ♡Boleh di pakai d siang dan mlm hari sbb ibu putih Strawberry ada perlindungan UV ♡ Menghilangkan kesan2 parut jerawat diwajah ♡Merawat masalah jeragat ♡Mengurangkan garis-garis kedutan ♡Menghilangkan bintik-bintik hitam di muka ♡Mengecilkan pori-pori muka ♡Sekatakan warna kulit muka ♡ 2x Antioxsidant (awek muda) ♡ Memberikan kulit muka yang lembut dan bersinar ♡ Tampak menawan tanpa make up yg tebal Cara Pemakaian ♤ Boleh diguna Sebagai krim malam dan siang..seelok2nya mlm waktu kulit berehat ♤ Boleh digunaka krim ini sahaja tanpa campur dengan krim lain.. ♤ Boleh juga campur dengan krim ibu putih biasa... WA 0137471749 Ibuputih Visitmyig Visitig Iklanig sayajual
3CONCEPT EYES EYESHADOW WA 0137471749 3ce Eyeshadow Visitmyig Visitig iklanig sayajual
SKIN CARE ADIRA WA 0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
Whitening Serum Mask + Extra L - Glutathione *Menjadikan kulit putih kemerah-merahan (merah jambu). Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain. *Gel tidak melekit ini didatangkan dengan kepekatan Q10 glutathione dan perbezaan akan nampak ketara dari penggunaan yang pertama. *Lihat keajaibannya secara jelas dalam masa 7 hari! *Menyerap Gluta terus ke dalam kulit anda. * Mengembalikan keremajaan kulit dan mencerahkan hanya dalam masa 7 hari *Mengurangkan kedutan, mengelak jerawat dan jeragat. *Terbukti sangat baik untuk kulit CARA PENGGUNAAN:- *Bersihkan tubuh terlebih dahulu dan dilap kering. *Sapukan gel ke badan dan wajah sebelum tidur. *Tidak perlu dibilas. * Sebaiknya biarkan selama 8 jam. *Gunakan secara berterusan selama 7 hari. WA 0137471749 Sayajual Iklanig Visitmyig Visitig Gluta
3 STEP COCKTAIL PEELING GEL (230g) ( 1 tiub) CUTIE MOJITO ( Cap Yellow ) Papaya : kaya anti oksidan, membantu mengurangkan jerawat dan melembabkan kulit. dan tidak akan membuat kulit kering Lemon : Kulit akan menjadi lebih cerah dengan ekstrak lemon Apple : Beta-karotena dan Vitamin c untuk membantu detox badan. Kulit menjadi lebih lembap dan licin. Kaya anti oksidan bersama dengan elastin dan kolagen serta membantu dan menambah kekuatan dan keanjalan kulit. Melambatkan proses penuaan SWEET ISLAND ( Cap Pink ) cherry : ekstrak buah cherry dapat membantu melambatkan proses penuaan dan kaya anti oksidan. Kulit lebih berseri. Pineapple : Mengurangkan/memudarkan freckles dan mencerahkan kulit. dapat mengurangkan hyperpigmentation. Blue Soda : Mengurangkan tompok gelap dan kulit menjadi lebih halus SEXY MARGARITA ( Cap Purple ) Grape : Ekstrak anggur dapat mengurangkan kedutan.Mengurangkan lingkaran hitam. Menjadikan kulit lebih cerah tanpa berlaku pengeringan Pomegranate : Membantu memerangi radikan bebas. Mengurangkan kedutan kulit dan memcegah kerosakan sinaran UV kepada kulit Strawberry : Anti penuaan dan mengurangkan garis kedutan. Membersihkan kulit secara mendalam dan membuang sel-sel kulit matiSayajual Iklanig Visitmyig Visitig glutaskincarecathydoll WA 0137471749
1set RM 110 INCLUDE POSTAGE WA;0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
CATHYDOLL ARMPIT & BIKINI LINE SCRUB (30g) Kebaikan : Menyingkir, memutih & membuang sel2 kulit mati serta dapat mencerahkan kembali kulit di bahagian armpit & bikini yg kasar dan gelap. Kini tiada lagi masalah dengan hanya menggunakan Cathy Armpit & Bikini scrub. Cara menggunakannya : 1) Sapu perlahan-lahan scrub di bahagian ampit dan bikini dengan pergerakan membulat. 2) Biarkan seketika dlm 5-10 minit & kemudian boleh dibilas. Boleh di gunakan sekerap mana yang anda suka. Ianya sangat lembut & tak merengsakan kulit dan baunya yg sungguh harum. WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig cathydoll
HELLO KITTY- L-GLUTATHIONE WHITENING MOISTURIZING EXFOLIATING MENANGGALKAN SEL2 MATI PD KULIT SAMBIL MENCERAHKAN ADA 3 PILIHAN BAU: STRAWBERRY LOMEN APPLE WA 0137471749 Gluta Visitmyig Visitig Iklanig sayajual
DEAR MY BLOOMING LIPS TALK KOREA WA 0137471749 Lipstick Visitmyig Visitig Sayajual iklanig
1) CATHY DOLL Bonjour Paris Luxury Perfume Gel 250ml Bau yg sgt wangi Tahan lama rasa fresh selepas mandi ade bijik2 mcm scrub boleh hilangkan daki di badan bau badan yg wangi seperti pakai perfume 24k gold + pearl + rose RM34 EXCLUDE POSTAGE WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
Cathy Doll Candy Mineral Tint Mineral Tint : Red, Orange, Pink - seperti lip tint biasa - waterbase - terus serap di bibir - nampak natural Sayajual Iklanig Visitmyig Visitig cathydollglutaskincare WA 0137471749
CATHY DOLL 2in1 GLUTA GLOSS berfungsi sebagai tint dan gloss saja, namun dengan kandungan Vitamin C yang tidak seperti produk lainnya, cathy doll mampu memperbaiki bibir kasar anda sekaligus dengan bantuan L-Gluthatione untuk menghalang radiasi RM29 EXCLUDE POSTAGE WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
HARUM MALAM WA 0137471749 Harumalam Visitmyig Visitig Iklanig sayajual
Price for single item LA BOURSE Sayajual Iklanig Visitmyig Visitig labourse laboursemurah
DOUBLE GLUTA SOAP 110G  DOUBLE GLUTA SOAP♥ ~ Memutihkan kulit ~ Melembut & melicinkan kulit ~ Merawat kulit berminyak, berjerawat serta tona kulit tak sekata ~ Sesuai digunakan utk muka & badan ~ Boleh merawat masalah jerawat badan ~ Sesuai utk semua jenis kulit ~ Selain memutih, sabun ni dapat merawat kulit ~ Kesan seawal 7 hari ( sekali guna pun dah nampak kesan ) ~ Tak semua kulit peeling walaupun tak peeling tetap akan dapat kulit yg putih ~ Tak merbahaya & sakit bila peeling sbb sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yg lebih cantik & sihat ~ Bau yang wangi CARA-CARA MENGGUNAKAN SABUN DOUBLE GLUTA ~ Pakai macam sabun biasa waktu mandi ~ Untuk muka, biarkan dalam 1-5 min & bilas (kulit muka lebih nipis dari kulit badan) ~ Untuk badan, biarkan dalam 15-20 min & bilas ~ Kulit akan berasa sedikit gatal diawal penggunaan sabun ni ~ Gunakan losyen bila kulit peeling utk elakkan kulit kering ~ Gunakan sunblock di siang hari untuk memelihara kulit yang terdedah dan untuk menjaga kulit ( selepas mengelupas) ~ Untuk kulit lebih putih kandungan DOUBLE GLUTA SOAP 1. Buah Mahat 2. Asam Jawa 3. Madu 4. Kunyit Hidup 5. Halia 6. Ginseng 7. RO.water 8. Yogurt 9. Manggis 10. Apple 11. Buah Delima 12. Pearl 13. Padi 14. Vitamin B, C & E 15. Collagen WA 0137471749 Gluta Iklanig Visitmyig Visitig sayajual
CATHY DOLL POWDER PACT RM30 EXCLUDE POSTAGE WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
CATHYDOLL WATERSPLASH ESSENCE (30G) WA:0137471749 Cathydoll Sayajual Visitmyig Visitig iklanig
CATHYDOLL ARMPIT TONER Gunakan selapas cathydoll armpit&bikini line scrub untuk hasil yg lebih bekesan.. WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Cathydoll iklanig
CATHY BREAST SCRUB GEL merupakan scrub bagi penjagaan payudara dan puting agar kelihatan kemerahan, gebu, montok dan pejal. Amat sesuai bagi kaum hawa yang mempunyai masalah puting yang gelap dan kusam. Fungsi : - Bertindak sebagai pengubah warna puting (nipple) menjadi kemerah-merahan / pink. - Betindak membuang sel2 kulit mati - Menjadikan nipple lebih cerah. - Menegangkan payudara kulit menggeleber tanpa berat sebelah. Cara Menggunakan : 1) Gunakan Scrub sblom mandi 2) Sapu & ratakan scrub di seluruh breast & nipple... Sapu dengan rata & perlahan mengikut arah jam... 3) Setelah ianya kering dlm 3-4minit, bersihkan dengan air / mandi & cuci dengan bersih.... WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig cathydoll
ChestBon Bon by Cathydoll Karmarts Blusher comel ❤️ RM30 exclude postage WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig
CATHY DOLL VITC COOKIES BLUSHER Blusher baru yang membuat warna blusher lebih lama bertahan di pipi wajah anda yang manis ❤️ 1 - winter red tea 2 - petit pink 3 - tangarine lover RM30 EXCLUDE POSTAGE WA:0137471749 Sayajual Iklanig Visitmyig Visitig
SUPRA KRYOLAN WA 0137471749 Kryolan Visitmyig Iklanig Visitig sayajual
PEHRO LIPS WA:0137471749 Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig cathydoll
Cathy Doll 3 Min. Miracle Korea Mata B-Tox Serum fungsi : Rawatan untuk lingkaran gelap bawah mata (eye bag) - membantu menegangkan kulit dan mengurangkan kedutan di sekitar mata, -penambahan colagen untuk meningkatkan keanjalan kulit sekeliling mata. keputusan dalam 3minit pertama . 15minit pertama akan nampak kesan kurang kedutan .Sayajual Iklanig Visitmyig Visitig glutaskincarecathydoll
CATYDOLL FACE SLIM BIBLE 1 Box ( 3pcs) Cathy Doll Face Slim Bible : BTX V-Line : Merupaan Patch pemanasan unt menjadikan muka langsing , Mengurangkan Lemak & Selulit malah akan kelihatan tirus. Ia juga dapat menghilangkan masalah Chin yg lendut serta rahang yg besar.(Kulit bermasalah lebih kukuh & Tidak akan menjejaskan muka) Cathy Doll Face Slim Bible : BTX V-Line : Tanpa suntikan botox, pek ini akan membantu menyingkirkan kadar kedutan di bawah dagu iaitu V-Line & akan kembali tirus seperti gadis Korea. Dengan Ekstrak Protien iaitu Ekstrak Hedera Helix (Ivy), ianya akan memecahkan selulit & juga mengantikan nutrian sel-sel kulit yg baru.Sayajual Iklanig Visitmyig Visitig cathydollglutaskincare
POWERBANK PINENG 16800mAh RM 210 INC POSTAGE -FREE GIFT POUCH BAG- Sayajual Visitmyig Visitig Iklanig WA 0137471749
NAKED3 EYESHADOW WA 0137471749 Naked3 Eyeshadow Visitmyig Visitig iklanig sayajual