Album

Politeknik Port Dickson

Drink
Iloveyou <3 Redlover Polipd Lovemate
Good morning :) Pepagi lagi dah duk upload gmba . Ini roomate yg cute molek ni. Dia kelas pagi. Semoga hari ni lebih baik dari semalam. Morning Polipd Redlover Roomate Tuesday
Discuss about the fuel regulator.
Dear shuhadah , Thanks be part of my life . Always w/ me . Sabar dgn kerenah aku , Sentse ada dgn aku . And tak jemu dga mslah aku . Sayang kau anak wahab. Aku mintak maaf kalau bnyk nyusahkan kau. Kalau kau dah baca benda ni. Kau diam2 je taw. Aku ta nak tag kat kau . Polipd Heart Lovemate Dka1s2
Dear shuhadah , Thanks be part of my life . Always w/ me . Sabar dgn kerenah aku , Sentse ada dgn aku . And tak jemu dga mslah aku . Sayang kau anak wahab. Aku mintak maaf kalau bnyk nyusahkan kau. Kalau kau dah baca benda ni. Kau diam2 je taw. Aku ta nak tag kat kau . Polipd Heart Lovemate Dka1s2