Album

Rumah Anak-anak Yatim & Miskin

Programtautanmawaddah USIM PeyakinNs
Trimas selalu tolong saya bila saya ada banyak kerja felt nak siapkan. Trimas selalu tambahkan idea bila saya buntu takde idea nak buat design apa. Trimas selalu carikan size handphone customer wlupon saya da banyak kali buat tapi tetap tak ingat mana saya letak ukuran hp tu. Trimas selalu tahan dengan baran saya yang tak menentu. Trimas sayang. Harap kesabaran awak sampai tua. Kita tetap sama-sama.
Kepada Encik Kesayangan mohamad Muzaffar Bin Ramli. Selamat ulangtahun kelahiran yang ke 23 tahun. Semoga sentiasa dirahmatiNYA,sentiasa happytersenyumbahagia,sentiasa sayang saya nombor dua dalam dunia,sentiasa sabar dengan saya dan sentiasa handsome dihati saya. Eh! :) Notajari: I Love You
Sarapan berkhasiat. Ni klu Mzfr ade sebelah ni habis den kena marah mkn pelam pepagi. Huhuhu
Ya Allah rajinnya yaya *sujud syukur*
Tergeliat urat bontot.
Layan Monopoly dengan adik-adik.
The happiness. Kesayangans Theberadiks PeyakinNs
Malam ni malam untuk OBEY .Thom Yorke sayang sabaq dulu k. Esok aku buat kau.
Keganasan Zarifrifqi bila jeles menguasai diri. (Menggigit orang) power tekau. PEYAKINNSRayaOpenHouse
Ieka / 13 tahun PEYAKINNSRayaOpenHouse
ZarifRifqi/Izati/PenggantiNeelofa PEYAKINNSRayaOpenHouse
The Colours Of Lennon. Feltproject Johnlennon CraftyArt Malaysiancrafter
Yay or nay? Feltproject Malaysiancrafter
Selamat pagi. Terima kasih Allah untuk pinjaman segala happiness kasih sayang utuk adik-adik kami.
Jumpa kami TheSiblingsArt di Dangabay utk TwtupJohor sabtu ni. :)
First time buat flower bagai guna felt ni macam seronok plak. Trimas semua tolong den yo. Hihi
First time buat tengkorak bagai ni. Tapi........ Hmm jadi kot. Agak-agak jadi ke misfits nyer tu. Haha bedal jek la yaya.
Lukis & Gunting. Bilalah nak dapat beli mesin cut felt ikut pattern yang kita nak. Sabo yaya sabo. Ada rezeki Dia bagi nanti.
Amboi amat jalip amboi Vscocam
Hi bestfriend. Yang pahit payau pekat melekat dekat tekak.
Night.
Hi helo :) Balqis PenggantiNeelofa
Macam tak jadi ke Kurtcobain den. Sedihnyerrrrr ?
Kek kukus yang first. Tak jadi sebab terlebih letak bahan. Haha.
Merpati Sejoli.
Ok Go-odnight.
PEYAKINNSRayaOpenHouse
Merajuk jek duduk bawah. Erleh. Zarifrifqi Zarifokayzarifdabesar
PEYAKINNSRayaOpenHouse
rainbow cake ????
Paling cool paling unik paling aku sukaaaaaa paling jiwa Joe Ipoh. Haha
Boleh ganti MiaSara PEYAKINNSRayaOpenHouse
Selipo comel PenggantiNeelofa
Customer happy yaya pon happy ? Throwback Feltproject Malaysiancrafter wanna order? Wechat id: YayaMisteriya
Yay or Nay? @zaffarramli "Mousepad Misfits by girlfriend @yayamisteriya follow her to order guys! :)"
Hi TwtupJohor hai hai hai.
Sayang babah Tun. Huhuhu KeepCalmAndCraftOn KenapaTakdeCaseDesignKeepCalmBenderaMalaysia
Lawak apo ni?
Cerita kelmarin.