Album

Vapingpics

💥Ijust S 💥 💨Materiali : Metalik 💨Ngjyra : Silver/Black 💨Rezistenca : 0.3 ohm 💨Kapaciteti I lengut : 4 ml 💨Bateria :3000 mah --------------------------- 🌿Tymosni shendetshem dhe lini duhanin 🌿 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pako permban : 💨Vape (bateri + atomizer) 💨 Rezistence 0,3 ohm 💨1 unaze ajerimi silikoni 💨Fisha per karikim 💨Manuali I perdorimit ▶Porosit tani 📩 ▶6500 leke(49€) ▶Transport + 1 shishe leng 10 ml falas Kapa , dyqani me I besueshem online 💨💥 🚬💥📩📪🍓🍒🍑😍🕶🔞 #vape #albania #vapeporn #tirana #vapingpics #vapeporn #vape #vaping #ecigarette #tricks #bigclouds #smok #eleaf #wismec #vaporesso #joytech #riptrippers #ijust2 Vape Albania Vapeporn Tirana Vapingpics Bigclouds Vaping Ecigarette Tricks Smok Eleaf Wismec Vaporesso Joytech Riptrippers Ijust2 Graph Close-up First Eyeem Photo
💥Ijust 2 , 50 wat 💥 💨Materiali : Metalik 💨 Ngjyra : Silver 💨 Rezistenca : 0.3 ohm 💨Kapaciteti I lengut : 5.5 ml 💨Bateria : 2600 mah --------------------------- 🌿Tymosni shendetshem dhe lini duhanin 🌿 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Pako permban : 💨Vape (bateri + atomizer) 💨 Rezistence 0,3 ohm 💨1 unaze ajerimi silikoni 💨Fisha per karikim 💨Manuali I perdorimit ▶Porosit tani 📩 ▶6000 leke(45€) ▶Transport + 1 shishe leng 10 ml falas Kapa , dyqani me I besueshem online 💨💥 🚬💥📩📪🍓🍒🍑😍🕶🔞 #vape #albania #vapeporn #tirana #vapingpics #vapeporn #vape #vaping #ecigarette #tricks #bigclouds #smok #eleaf #wismec #vaporesso #joytech #riptrippers #ijust2 Ijust2 Vaporesso Joytech Wismec Eleaf Ecigarette Tirana Bigclouds Tricks Smok Vaping Vapingpics Vapeporn Albania Vape Riptrippers Kapa Dyqanonline Shqiperia Albanian SHQIPTAR Shqipe Vapecommunity Cigare Elektronike Cakmak Me Karikim VapeLife Human Hand Holding Close-up Architecture