Album

Projektekansajapedalminyakitu

Vscocam Vscomalaysia Pinetreetrail Projekweekendmaknani Projektekansajapedalminyakitu Nature Monthlyactivitymaknani Ketakutan yg paling saya geruni adalah tujuan dalam setiap pilihan atau sesuatu yg saya lakukan. When i reach 8km on top of mount kinabalu i was crying thinking about it. Adakah apa saya buat ini Allah terima, adakah saya lakukan itu kerana Allah? Yes this thing really cross my mind. Saya tanya diri saya sendiri macam mana saya nak kaitkan aktiviti saya ini dgn rasa bersyukurnya segala limpah nikmat kurnia dr. Allah swt. Tapi saya tak tau mana connection between this two. Risau sangat kalau apa yg kita buat ni bukan kerana Allah, sampai ke sudah saya tak boleh nak relate. Sampai lah turun, dan beberapa hari menjalani kehidupan spt biasa, i ask my eldest sister about this through what apps, and she said this: "Bila kamu naik gunung kamu jadi sihat InsyaAllah, kamu punya tenaga utk lebih kuat beramal dan beribadat pd Allah,.." Allahurabbi... Tujuan nak tgk ciptaan Allah ni betul, tapi kita risau, ia hanya sebagai lintasan di mulut. Dan mungkin saya dah penat sangat dengan 'biasa', Sentiasa lihat dan perbaiki niat, gamak tergelincir setting balik. Sebab dunia kita penuh fitnah, kita takut dalam jalan buat kebaikan ada jarum syaitan bisik niat yg busuk. Moga Allah sentiasa pelihara niat kita serta kita sentiasa berusaha perbaiki. Matlamat tidak pernah menghalalkan cara. This is view from pine three hill, Fraser Hill. Jan 30 - Feb 1, 2015. Thanks too team Shahfasat, Tun nur Aisyah, Erliza dan Shahrezza. Tak lupa yang terjumpa masa mendaki k.siti, k.ros, cikgu diba, brothe MK, k.wan and husband and team, awek damansara team k.ros (sorry lupa nama), pakcik org shah alam duduk sek 13 anak nama bazli yg hensem (heh heh heh). Moga kalian baik baik hendaknya.
Projekweekendmaknani Projektekansajapedalminyakitu Vscocam Vscomalaysia Breathtaking view.subhanallah. what else i can say. Al-imran 190 (if im not mistaken)
Steal me from myself, hide me somewhere in your heart Happy weekend! Projekweekendmaknani Projekmasafree Projektekansajapedalminyakitu Architecture Mosqueinmalaysia Mosque Malaysia MasjidNegaraSeries
The Mountain - Jon Foreman Yesterday morning, Projekweekendmaknani Projekmasafree Projektekansajapedalminyakitu Architecture Mosqueinmalaysia Mosque Malaysia MasjidNegaraSeries
Asgeir - Dreaming "there's more beautiful in truth, even if it is dreadful beauty" - take me to the mountain, John Steinbeck, East of Eden. Oct 17, 2015 Masjid Negara, KL Projekweekendmaknani Projekmasafree Projektekansajapedalminyakitu Architecture Mosqueinmalaysia Mosque Malaysia MasjidNegaraSeries
I don't have everything that I want, but I do have all I need, I woke up with some aches and pains, but I woke up. My life may not be perfect to my eyes, but I am blessed. Projekweekendmaknani Projekmasafree Projektekansajapedalminyakitu Architecture Mosqueinmalaysia Mosque Malaysia MasjidNegaraSeries
Projektekansajapedalminyakitu Gengloqstaq Let no one discourage your ambitious attitude. You don't need a fan club to achieve your goals. Be your own motivation. A few hours before back to hutan konkrit.
Jika kita keras menuntut hak kita, maka punah lah segala pertalian. Hancurlah negara. Namun jika kita sibuk menyempurnai hak orang lain, maka damai lah dunia. Route to pine tree hill, Fraser hill. Jan 30 - 31, 2015 Pinetreetrail Monthlyactivitymaknani Projekmasafree Projekweekendmaknani Projektekansajapedalminyakitu
There are only two options: 1. Make progress; or 2. Make excuses Jemaat lagi yay! Projekweekendmaknani Projekmasafree Projektekansajapedalminyakitu Architecture Mosqueinmalaysia Mosque Malaysia MasjidNegaraSeries
Tabassam Smile Why do you complicate your life? Why the sadness and despair? If you forgot then remember The life of our Prophet, and contemplate Follow his advice and be optimistic Give glad tidings, do not scare people away and allow none but Allah in your heart He has the power to turn your hardship into ease Send blessing upon the Prophet and smile! Jumaat! Projekweekendmaknani Projekmasafree Projektekansajapedalminyakitu Architecture Mosqueinmalaysia Mosque Malaysia MasjidNegaraSeries
Projekweekendmaknani Projektekansajapedalminyakitu Monthlyactivitymaknani Never be afraid to try something new, because life gets boring when you stay within the limits of what you already know.
This is so..... you @erlizazainal pqa roti canai tak sudah sudah! Sape yg m_m_k senarnye? Projekweekendmaknani Projekmasafree Projekmakanmaknani Meekarimatjasak Projektekansajapedalminyakitu Ipoh Foodporn
There comes a day when you realize turning the page is the best feeling in the world, because you realize there is so much to the book than the page you were stuck on. - Zayn Malik Projekmasafree Projektekansajapedalminyakitu Vscocam Vscomalaysia