Album

CintaPembodohan

Aku wong ra nduwe nanging gelem nyambut gawe , Gelem rekoso di enggo ngopeni koe , Ngelu sirahku gagas koe seng koyo ASU , Mending ngombe CIU karo konco-koncoku 🍻🍻🍻🍺 RemukanAti TresnoWaranggono CintaPembodohan 378penipuan KecuAlus Ciu Anggur Gone Mami
end of photo grid