Album

Ikmlumut

apa yang kita lihat apabila cuti semester datang menghampiri? Ikmlumut
jumpa lagi 30hb November nanti... goodbye for a while, Ikmlumut ... sayuu je
Stf Ikmlumut
sampai awal, makan wifi sorang2 ler teman :3 Ikmlumut
kucing foundri yang menghidupkan hari ini Ikmlumut Foundri
ready to serve people at Jamuanraya Ikmlumut from left to right: me, ismail, aufi, hafi-joe..
pusat inkubator teknousahawan Ikmlumut
akulah budak asrama Ikmlumut Sem2
kelas autocad :3 Ikmlumut Foundri Sem2
ohh yeah ini memang seronok :'D Ikmlumut Foundri Sem1
tak sabar nak tunggu sem4 :3 Ikmlumut Foundri
posing again :3 Aeon SeriManjung Ikmlumut
darkside... Ikmlumut
agak-agak emas ni berapa gram eh? duit, ohh duit~ Ikmlumut Foundri Sem1
pengajian am Ikmlumut
dorm sweet dorm, baru habis berminggu aktiviti part 1 :'3 Penat Boring Ikmlumut Foundri
alhamdulillah masuk bh pula kali ini.. great job buaya manjung! Ikmlumut Alligatorrc
petang yang indah :3 Ikmlumut
budak Foundri memang kreatif :0 Ikmlumut
4 weeks to go 😢 Ikmlumut
just get back from pengajian am :3 Ikmlumut Foundri Sem1
with Joe. :3 Ikmlumut
so, kelas autocad pun bermula... Ikmlumut Foundri
dah nak hujan ler Ikmlumut ni :3
seronok betul main pasir dalam bengkel :3 Ikmlumut Foundri Sem2
yeay test lagi :'3 Foundri Ikmlumut Sem1
machine final exam. :'3 Ikmlumut Foundri
okay done with engineering drawing Ikmlumut Foundri
alhamdulillah siap juga akhirnya Bracket Pattern ni. :3 Foundri Stf Ikmlumut
kelas cad/cam lah kite... Ikmlumut
8hb Jun ada apa ye tuan-tuan dan puan-puan? :'( Ikmlumut
throwback dewan sri anwar Ikmlumut 2010.. dulu pintu kayu je, sekarang dah sliding door, upgraded sound system, aircond, wifi, ambient lights, pentas...
kompleks pengajian am... Ikmlumut
Sudut Merdeka STF Ikmlumut Foundri Merdeka 57
hujan lebat kat luar.. Ikmlumut
let's talk about 'Vending Machine' in English presentations :D Ikmlumut Foundri Sem1
joe tanya aku "fauzan, jawapan nombor 12 tu apa dia?" "jap eh, aku check kat wiki... hah jawapannya alluminium atau alloy" :3 "ha'ah lah, betul yeay" :3 Ikmlumut Foundri
ni lah yang seronoknya study kat Ikmlumut , tup tup ada kursus kahwin free.
foundri sem4 (latihan industri / praktikal) Ikmlumut Foundri Sem4
tengah sedap tidur, terbau benda pelik, lahh kena tukar cable lah lepas ni. FlexibleCable Ikmlumut
abam joe hotstuff Ikmlumut
Ikmlumut 18hb April 2015 Sem3
seni autocad by me. :3 Autocad Ikmlumut Foundri
it's time for iftar. Ikmlumut
today at dewan teater Ikmlumut with joe and the folks :3
Ikmlumut time malam memang macam ni sekarang. al maklumlah, ada menteqi nak datang habaqnya..
slip kehadiran final exam Ikmlumut :'3
oyeah lemang oyeah lemang oyeah lemang oyeah oyeah :3 Ikmlumut
ohh okay :'3 Ikmlumut
kerja kayu dah siap :3 Ikmlumut Foundri