Album

Ikmlumut

apa yang kita lihat apabila cuti semester datang menghampiri? Ikmlumut
jumpa lagi 30hb November nanti... goodbye for a while, Ikmlumut ... sayuu je
Stf Ikmlumut
sampai awal, makan wifi sorang2 ler teman :3 Ikmlumut
kucing foundri yang menghidupkan hari ini Ikmlumut Foundri
ready to serve people at Jamuanraya Ikmlumut from left to right: me, ismail, aufi, hafi-joe..
pusat inkubator teknousahawan Ikmlumut
akulah budak asrama Ikmlumut Sem2
kelas autocad :3 Ikmlumut Foundri Sem2
ohh yeah ini memang seronok :'D Ikmlumut Foundri Sem1
tak sabar nak tunggu sem4 :3 Ikmlumut Foundri
posing again :3 Aeon SeriManjung Ikmlumut
darkside... Ikmlumut
agak-agak emas ni berapa gram eh? duit, ohh duit~ Ikmlumut Foundri Sem1
pengajian am Ikmlumut
dorm sweet dorm, baru habis berminggu aktiviti part 1 :'3 Penat Boring Ikmlumut Foundri
alhamdulillah masuk bh pula kali ini.. great job buaya manjung! Ikmlumut Alligatorrc
petang yang indah :3 Ikmlumut
budak Foundri memang kreatif :0 Ikmlumut
4 weeks to go 😢 Ikmlumut
just get back from pengajian am :3 Ikmlumut Foundri Sem1
with Joe. :3 Ikmlumut
so, kelas autocad pun bermula... Ikmlumut Foundri
dah nak hujan ler Ikmlumut ni :3
seronok betul main pasir dalam bengkel :3 Ikmlumut Foundri Sem2
yeay test lagi :'3 Foundri Ikmlumut Sem1
machine final exam. :'3 Ikmlumut Foundri
okay done with engineering drawing Ikmlumut Foundri
alhamdulillah siap juga akhirnya Bracket Pattern ni. :3 Foundri Stf Ikmlumut
kelas cad/cam lah kite... Ikmlumut
8hb Jun ada apa ye tuan-tuan dan puan-puan? :'( Ikmlumut
throwback dewan sri anwar Ikmlumut 2010.. dulu pintu kayu je, sekarang dah sliding door, upgraded sound system, aircond, wifi, ambient lights, pentas...
kompleks pengajian am... Ikmlumut
Sudut Merdeka STF Ikmlumut Foundri Merdeka 57
hujan lebat kat luar.. Ikmlumut
let's talk about 'Vending Machine' in English presentations :D Ikmlumut Foundri Sem1
joe tanya aku "fauzan, jawapan nombor 12 tu apa dia?" "jap eh, aku check kat wiki... hah jawapannya alluminium atau alloy" :3 "ha'ah lah, betul yeay" :3 Ikmlumut Foundri
ni lah yang seronoknya study kat Ikmlumut , tup tup ada kursus kahwin free.
foundri sem4 (latihan industri / praktikal) Ikmlumut Foundri Sem4
tengah sedap tidur, terbau benda pelik, lahh kena tukar cable lah lepas ni. FlexibleCable Ikmlumut
abam joe hotstuff Ikmlumut
Ikmlumut 18hb April 2015 Sem3
seni autocad by me. :3 Autocad Ikmlumut Foundri
it's time for iftar. Ikmlumut
Ikmlumut time malam memang macam ni sekarang. al maklumlah, ada menteqi nak datang habaqnya..
slip kehadiran final exam Ikmlumut :'3
today at dewan teater Ikmlumut with joe and the folks :3
oyeah lemang oyeah lemang oyeah lemang oyeah oyeah :3 Ikmlumut
ohh okay :'3 Ikmlumut
kerja kayu dah siap :3 Ikmlumut Foundri
dari kerusi boss di atas pentas, aku snap gambar ini.. :3 Ikmlumut
ni slip final exam aku masa sem1 dulu :/ Ikmlumut Foundri
oh foundri, oh foundri, oh foundri, ohhhh.. hidup foundri! Ikmlumut
Majlis Perasmian Minggu Aktiviti IKM Lumut 2014. Ikmlumut
dapat hamper marathon dan sukaneka je. yang lain tu semua main tipu. Ikmlumut Foundri
logo Ikmlumut yang original.
hari yang indah, nyaman je dok sorang2, petang nanti riuh balik :'/ Ikmlumut
nasi lemak rm2.00 yang menjadi influence Ikmlumut .
just finished the Konsep Asas Islam paper and still feeling confused :3 Ikmlumut
cer-ramah Ikmlumut Kuliah_maghrib
at bengkel, getting ready to build a new pattern of bracket pattern. :3 Ikmlumut Foundri
Tangency Problems Autocad Foundri Ikmlumut
so kitorang pun membancuh sodium silica dan silica sand untuk disapukan pada laddle furnace. Ikmlumut Foundri Sem2
soalan explorace semalam xD Ikmlumut Foundri Sem1 2014
paling famous and mendapat sambutan yang hangat. Jamuanraya Ikmlumut Foundri No1
mula-mula memang dapat course SKN, tapi tak dapat minima so aku pun kena tendang masuk STF :'( Ikmlumut
entahlah, aku pun tak tahu betul ke tak apa yang aku buat ni :'( Algebra Dizzy Forgot Ikmlumut
get ready for the next semester, folks! Ikmlumut Foundri
Majlis Tadarus al-Quran dan Majlis Iftar Perdana. Ikmlumut
joe, aja, apa yang korang buat dalam bilik ni? :/ Ikmlumut Foundri
let's build a new pattern, it's called "Base Bracket". Stf Ikmlumut Sem2 Foundri
building Bracket Pattern. Ikmlumut Foundri
pattern drawing class. Ikmlumut Foundri
bolehlah pasang aircond dalam dorm ni :3 Ikmlumut HonemHonem Skn
Ikmlumut Latihanindustri
iftar Ikmlumut
event kat dewan ni tak habis lagi ke? :'3 Ikmlumut
study untuk Foundri test petang nanti :'3 Ikmlumut
team explorace Ikmlumut Foundri Automotive Electrical
Goodevening  Ikmlumut
Foundri Sem4 Ikmlumut 2015
alhamdulillah siap pun pattern plat number rumah ni. Ikmlumut Foundri
pergh memang sikit gila orang hari ni... Ceramah Ikmlumut
at Foundri workshop now... Ikmlumut Sem2
ini Joe, rugby superstar Ikmlumut Sem2
bhahaha soalan ni, mengingatkan ku di zaman kegemilangan PMR... xD Ikmlumut Foundri
damn, i'm gonna build a statue :'( Ikmlumut
konvoi JelajahBAKTI 2014 Ikmlumut ... Seri Manjung > Lekir > Bota..
buku panduan untuk mengawal dan menggunakan komputer di setiap mesin dan furnace. Foundri Ikmlumut
joey pun membakar laddle furnace untuk kegunaan masa melting processing nanti. Ikmlumut Foundri Sem2
kelas Usahawan sem2 bersama pn. Sahila bt Ismail. Ikmlumut Foundri
projek "turbin".. Hasil Foundri Ikmlumut
JobAndEducationFiesta 2014 Ikmlumut
Ikmlumut Congrats Alligatorrc
get back from bengkel Ikmlumut Foundri
bowling Ikmlumut
it's boring time :'3 Ceramah Ikmlumut
dorm sweet dorm Dizzy Sakitmata Pening Ikmlumut
so sebelum keluar dari asrama, aku pun tampal pesanan ni dalam locker buat pencuri-pencuri tegar Ikmlumut
masa untuk melting :3 Foundri Ikmlumut Sem2