Album

Hijabilaila

Tudung ni daripada @hijabilaila @hijabilaila @hijabilaila , lain kan? Tu BAWAL SONGKET warna macam hijau daun. Sangat cantik and sangat selesa. Yang penting senang dibentuk. Haihh aku cerewet bab tudung ni but sekarang rasanya dah tak risau dah. ??? Pastu, baju yang aku pakai tu daripada @applescarf @applescarf @applescarf . Tshirt yang aku pakai ni tulisan Jawi. JOHOR, since aku from there. Haha. Baju dia selesa. Kain best and tak panas. Ni namanya COUNTRY TEE from Appleclo . Jangan segan apa semua. Cepat cepat click and order okay? sebab tak rugi mana pun. Ni pun aku buat repeat order lagi untuk country tee tu. Since duduk KL rasanya dekat laa nak order bagai ni. Haha. Okay. Bye. ??? Instaholic Applescarf Hijabilaila bawalsongket countrytee